Марокански кус кус

НонаНонаНовак
23/07/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 192
  • Преглеждания за месеца226
  • Преглеждания за седмицата145
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте вода до кипване. Сипете кус куса в купа, объркайте с малко зехтин и сол и залейте с горещата вода. Покрийте съда, докато кус кусът абсорбира течността.

Загрейте още малко зехтин в тиган, запържете лютата чушка, по желание може да сложите и 1-2 скилидки чесън, и сипете набъбналия кус кус. Разбъркайте за кратко и прехвърлете в подходящ съд.

Объркайте с изцедения лимонов сок и скълцания магданоз. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар