Магданозлия

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
06/08/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 731
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Запеканки

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете ситно лука, магданоза. Задушете ги в част от маслото.

Добавете нарязаните на кубчета домати, скълцания копър, половината настърган кашкавал и посолете. Объркайте добре и прехвърлете в тава.

Залейте с разбитите яйца с прясното мляко, поръсете с галета и с останалия кашкавал.

Разпределете малки парченца от останалото масло и сложете магданозлията да се пече. Поднесете ястието топло.

Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
47.99 лв.
Виж ››

Само си представете как влизате в кухнята и отваряте фурната, от която се носи невероятен аромат на вкусната гозба, която сте приготвили в новата си алуминиева тава. А защо не и сладкиш, с който да поглезите любимите си хора? Вашата квадратна тава с незалепващо покритие ще ви бъде верен помощник в тази мисия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нина
Нина
13.01.2016 10:37
Не съм го приготвяла все още,но съм яла,това невероятно устие.Страхотно е!Пробвайте,аз със сигурност ще го направя тези дни!
0
0