Магданозлия

ИсиИсиНовак
06/08/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 241
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете ситно лука, магданоза. Задушете ги в част от маслото.

Добавете нарязаните на кубчета домати, скълцания копър, половината настърган кашкавал и посолете. Объркайте добре и прехвърлете в тава.

Залейте с разбитите яйца с прясното мляко, поръсете с галета и с останалия кашкавал.

Разпределете малки парченца от останалото масло и сложете магданозлията да се пече. Поднесете ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нина
Нина
13.01.2016 10:37
Не съм го приготвяла все още,но съм яла,това невероятно устие.Страхотно е!Пробвайте,аз със сигурност ще го направя тези дни!
0
0