Магданозлия

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Магданозлия1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • магданоз - 6 връзки, по - големи
  • лук - 300 г кромид
  • домати - 200 г
  • масло - 125 г
  • кашкавал - 100 г
  • прясно мляко - 500 мл
  • яйца - 4 бр.
  • галета
  • копър - 1/2 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете ситно лука, магданоза. Задушете ги в част от маслото.

Добавете нарязаните на кубчета домати, скълцания копър, половината настърган кашкавал и посолете. Объркайте добре и прехвърлете в тава.

Залейте с разбитите яйца с прясното мляко, поръсете с галета и с останалия кашкавал.

Разпределете малки парченца от останалото масло и сложете магданозлията да се пече. Поднесете ястието топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Нина
Нина
Не съм го приготвяла все още,но съм яла,това невероятно устие.Страхотно е!Пробвайте,аз със сигурност ще го направя тези дни!
13.01.2016 10:37