Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Печена риба по калифорнийски

Печена риба по калифорнийски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Печена риба по калифорнийски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • риба - 2 филета по 200 г
  • сос тартар - 2 с.л.
  • галета - 2 с.л.
  • чедър - 3 с.л. настърган
  • кориандър - 1 ч.л.
  • кайенски пипер - 1 щипка
  • лайм - кора от 1/2 бр.
  • масло - 10 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете добре рибните филета и ги сложете на грил тиган, който предварително е постлан с фолио. Овкусете ги със сол и черен пипер, поръсете със соса тартар.

В купа смесете галетата, чедъра, кориандъра, кайенския пипер и кората от лайм, поръсете върху рибата и намажете с малко масло.

Загрейет грил тигана и запечете за 10-15 минути. Сервирайте с варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: