Унгарски гулаш

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
26/08/2015
"Истинска класика, която заслужава уважение!"
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 569
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гулаш

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на късчета и го объркайте с брашното. Загрейте мазнината и го запържете равномерно, след което извадете от тигана.

Добавете нарязания на полумесеци лук, скълцания чесън и почистените чушки, нарязани на ивички. Запържете ги за около 4-5- минути.

Върнете месото в съда и поръсете с червения пипер и доматеното пюре. Объркайте за 1-2 минути и прибавете виното, нарязаните и обелени домати, объркайте и след малко долейте 300 мл гореща вода.

Сложете капак на съда и оставете да се готви за около 90 минути. След като телешкото се е разварило, може да добавите черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте гулаша със сметана и магданоза и снемете ястието от котлона.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар