Лучен сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Лучен сос1 / 2
27/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Най-добрият приятел на печеното месо"

Необходими Продукти

  • масло - 2 с.л.
  • лук - 3 глави
  • захар - 1 ч.л.
  • червен пипер - ½ ч.л.
  • оцет - 1 с.л. бял винен
  • бульон - 1 ч.ч. пилешки
  • хляб - 1 филийка черен
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото в тиган и запържете нарязания лук, докато покафенее леко.

Прибавете захарта и продължете да пържите, докато лукът покафенее напълно.

Сипете бульона и оцета, овкусете с червения пипер.

Добавете нарязания хляб, разбъркайте и задушете за още 3 минути.

Пасирайте сместа и поднесете със свинско или телешко месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: