Сладолед с ревен и джинджифил
Ice Cream with Rhubarb and Ginger
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладолед»Сладолед с ревен и джинджифил

Сладолед с ревен и джинджифил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Сладолед с ревен и джинджифил1 / 2
07/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете заедно сметаната и киселото мляко, сипете в купа и замразете за 1 час.

Сложете ревена, джинджифила, сиропа и меда в тенджера и варете на бавен огън около 15 минути. Охладете и пасирайте.

Сипете соса върху сладоледа, разбъркайте добре и охладете за още 2 часа.

Разбъркайте отново, замразете и извадете сладоледа 15 минути преди сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: