Пилешки гърди тандури

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър11862813122
10/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 379
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете леки разрези по всяка една пилешка гърда от страна на кожата.

Пасирайте заедно киселото мляко, чесъна, подправките, лимоновата кора и сока.

Намажете добре пилето, покрийте и го охладете за 2 часа.

Загрейте грил и изпечете гърдите, като от време на време го обръщате. Сервирайте с ориз или салата с домати и краставици.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар