Пилешки гърди тандури

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
10/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 523
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Направете леки разрези по всяка една пилешка гърда от страна на кожата.

Пасирайте заедно киселото мляко, чесъна, подправките, лимоновата кора и сока.

Намажете добре пилето, покрийте и го охладете за 2 часа.

Загрейте грил и изпечете гърдите, като от време на време го обръщате. Сервирайте с ориз или салата с домати и краставици.

Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
24.99 лв.
Виж ››

Почувствайте се като истински професионалисти около скарата с комплекта за барбекю от 4 части, грижливо събрани в красив калъф. Спечелите заслужени комплименти, приготвяйки вкусна храна за всички с новия си сет за барбекю.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар