Лесен кашкавал пане

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
18/09/2015
"Класика в кухнята, която винаги ще е актуална "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо91 486
  • Преглеждания за месеца3391
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне.

Всяко парче кашкавал се потапя последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и накрая галета, след което се изпържва от двете страни в силно загрята мазнина.

Оставете панирания кашкавал да се отцеди от излишната мазнина върху салфетка или кухненска хартия, след което поднесете със сезонна салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Наталиа Петрова
Аз мисля, че авторката е имала предвид "галета". Иначе рецептата е страхотна!
4
0
Зорница74
Зорница74
04.02.2016 09:02
Уникален !
0
0
Галя
Галя
30.01.2016 13:51
"жалета - 4 с.л." ???
0
2