Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Мезета»Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвирш с кашкавал Пане
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Интересно предложение за гладници - кренвирш с кашкавал пане"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 5 бр.
  • кашкавал - 150 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • бира - 150 мл.
  • брашно - около 4 - 5 с.л., за смес, гъста като боза
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се разрязват на половинки.

Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал.

Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното, всеки кренвирш се оваля първо във брашно и след това в панировката.

Пържи се от двете страни и се отцеждат върху кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: