Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Традиционен кашкавал пане

Традиционен кашкавал пане

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7721k5
Традиционен кашкавал пане
Снимка: AneliaStefanova
1 / 2
03/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 г
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 150 г
  • сол - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лесна рецепта за един любим аламинут - вкусен паниран кашкавал!

Режем кашкавала на филии с дебелина около 1 см.

Прибираме нарязания кашкавал във фризера за половин час.

Разбиваме яйцата с вилица и им добавяме щипка сол. В купичка или дълбока чиния сипваме студена вода.

Вадим кашкавала от фризера и започваме да панираме, като потапяме филиите първо в ледената вода, след това в брашното, после в яйце, отново в брашно и накрая в яйце.

Пържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар.

Традиционният кашкавал пане е готов!

Може да сервирате със сезонна свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: