Кашкавал пане с шунка

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2823k7143
Кашкавал пане с шунка
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"По-различен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път с плънка с шунка и яйца"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г
  • шунка - 150 г
  • брашно - 4 - 5 с.л.
  • галета - 50 г
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да остане стегнат при пърженето, поставяме кашкавала за около 30 мин. в камерата на хладилника.

Нарязваме го заедно с шунката на еднакви парчета, в този случай правоъгълни.

Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с пълнеж.

Кашкавалените сандвичи се потапят първо в яйце, след това в брашно, отново яйце и накрая галета.

Кашкавалът пане се пържи в силно сгорещена мазнина и от двете страни.

Кашкавалът пане с шунка е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#176753
Потребител#176753
Леле изглеждат страхотни! Браво! Гласувам с 5!
15.09.2016 16:49
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз я добавих в любими, страхотна рецепта скоро ще бъде опитана. Само при пърженето дано не се разместят парчетата.
14.07.2016 10:12
Биляна Владова
Биляна Владова
много обичам да похапвам такъв кашкавал. жалко, че постя.
14.04.2016 17:48
3
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
И на мен ми харесва!
12.02.2016 15:53
1
1
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Благодаря ви мили дами!
12.02.2016 10:08
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много хубава рецепта,обичам кашкавал пане,а този изглежда много апетитно.Добавям я в любими :)
12.02.2016 10:03
1