Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавал пане без брашно

Кашкавал пане без брашно

Кашкавал пане без брашно
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
6 мин.
Общо
16 мин.
Порции
1
"Дори без брашно може да приготвите един страхотен кашкавал пане"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 150 г
  • зехтин - няколко капки
  • протеин - 1 с.л. растителен
  • жълтъци - 2 бр.
  • За гарнитурата
  • спанак - 100 г и др. салати /валериана, рукола, бейби спанак, цветна и зелена маруля/
  • сирене котидж - 1 с.л.
  • чери домати - 2 бр
  • зехтин - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • оцет - няколко капки
  • авокадо - 1/2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавал пане без брашно с гарнитура от салата.

Кашкавалът се реже на две и се мокри с вода. Овалва се първо в протеина, след това в разбитите жълтъци, след това отново в протеин и се завършва с жълтъци.

В тиган с незалепващо покритие се загрява зехтина и кашкавалът се запича от всички страни.

Микса от салати се измива и се слага в купа. Чери доматите се режат на четвъртинки и се добавят към салатата.

Следват сиренето котидж, зехтина, оцета, солта и пипера.

Авокадото се обелва, реже се на кубчета и се добавя към останалите продукти.

Салатата се разбърква и се слага в чиния за сервиране. След това в нея се слага кашкавал пане и се поднася. Да ви е сладко!

Вкусно, бързо и здравословно предложение без брашно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: