Хрупкав кашкавал пане

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Хрупкав кашкавал пане
Снимка: Анонимен
1 / 9
07/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Искате ли и вие да изненадате всички с хрупкав кашкавал пане?"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 5 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 к.л.
  • галета - 100 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина.

Овалват се в галета.

В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното.

Добавя се сол на вкус.

Кашкавалът се потапя в панировката и се пърже в предварително загрят тиган с олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много приятна и хрупкава коричка има,а кашкавала се топи в устата
07.02.2016 09:39
1