Бърза и лесна еклерова торта

ТортолинаТортолинаНовак
21/09/2015
"Ето, не отслабваме, защото на света има толкова лесни за приготвяне еклерови торти "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 361
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • еклери - 400 г дребни
  • блатове - 3 бр. готови
  • компот - 1 бр. от ягоди
  • сметана - 1 бр. спрей
  • плодове - по избор, за украсата
  • конфитюр - по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първият блат се поставя във формата за торта и се сиропира умерено със сока от компота. После се намазва леко със сметана и се нареждат еклери.

Те се намазват с втечнения на водна баня конфитюр. Отгоре се поставя следващият блат, който също се сиропира. Следва ред еклери и конфитюр.

Накрая се слага третият блат и след като се сиропира съвсем леко, се покрива със сметана. Тортата се украсява с приготвените плодове и се пъхва в хладилника за 7-8 часа.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар