Начин на приготвяне
Разбийте маскарпонето с пудрата захар и крема сиренето до получаването на крем.
Сипете млякото в съд и леко го затоплете на котлона.
В подходящ поднос поставете първия блат за торта, сложете малко от млякото, намажете с крема, подредете шайбички банан и поставете втория блат.
Поставете втория блат, пак сложете от млякото, крем и сладкото от круши.
Трети блат по същия начин, но този път върху крема сложете банани.
Поставете последния блат, намажете хубаво с крема цялата торта и отстрани подредете банани, нарязани на шайби.
На мен ми останаха трохи от блата, които сложих по борда на тортата, а шоколада нарязах с белачка и сложих по средата.
Готовата торта с маскарпоне оставете за няколко часа в хладилник.
Добър апетит!