Начин на приготвяне
На водна баня или за кратко в микровълновата се разтопяват маслото и белият шоколад. Оставя се леко да изстине. През това време се разбива с миксер течната сметана.
Смесват се леко със шпатула разтопеният шоколад, заквасената сметана и разбитата течна сметана.
Бисквитите се топят за кратко в прясното мляко и се редят в кръгла форма за торта с свалящ се ринг.
Празните места се запълват с начупени бисквити. Слага се 1/3 от крема. Пак ред бисквити крем, бисквити и накрая се завършва с крем. Слагате в хладилник за 1 нощ. Сваляте ринга и украсявате по желание.
Може да поръсите бисквитената торта само с кокосови стърготини и ще я превърнете в Рафаело.
Неустоимата бисквитена торта е готова.