Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Еклерова торта»Бърза и лесна еклерова торта

Бърза и лесна еклерова торта

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Бърза и лесна еклерова торта1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
7
"Ето, не отслабваме, защото на света има толкова лесни за приготвяне еклерови торти"

Необходими Продукти

  • еклери - 400 г дребни
  • блатове - 3 бр. готови
  • компот - 1 бр. от ягоди
  • сметана - 1 бр. спрей
  • плодове - по избор, за украсата
  • конфитюр - по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първият блат се поставя във формата за торта и се сиропира умерено със сока от компота. После се намазва леко със сметана и се нареждат еклери.

Те се намазват с втечнения на водна баня конфитюр. Отгоре се поставя следващият блат, който също се сиропира. Следва ред еклери и конфитюр.

Накрая се слага третият блат и след като се сиропира съвсем леко, се покрива със сметана. Тортата се украсява с приготвените плодове и се пъхва в хладилника за 7-8 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: