Бабините катми с прясно мляко

НикиНикиНовак
21/09/2015
"Бабините катми определено са най-вкусните катми, които сме опитвали "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 881
  • Преглеждания за месеца666
  • Преглеждания за седмицата235
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте до хомогенност всички продукти без содата за хляб и маслото.

Получената смес е по-гъста от обикновено, но това ще позвули да станат пухкави и на дупки.

Оставете сместа да втаса и да шупне. След това объркайте леко със содата

Изпържете катмите в тиган от двете страни последователно. Всяка готова катма мажете с масълце.

Поднесете катмите със сладко или мармалад по избор или със сирене и кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар