Зимна бобена салата

Нафърфорий
Нафърфорий
Новак
26/09/2015
"Харесваме богатия и плътен вкус на тази зимна бобена салата, който отлично се съчетава както с пивка ракия, така и с ароматно домашно червено вино!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 343
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареният салатен боб се сипва в голяма купа. Краставичките, червеният лук, чесънът и чушките се нарязват на дребно и се прехвърлят при боба.

Към тези продукти се прибавят и нарязаните на две маслини, както и доматите от консерва /желателно е да са обелени/.

Ястието се овкусява с всички подправки, разбърква се и се сервира.

Зимната бобена салата върви най-вече с ракия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар