Скандинавски пилешки кнедли

Марина НордМарина НордНовак1219
26/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо633
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се смила на ситно. Лукът се реже на ситно и се добавя към месото. Разбърква се добре.

Яйцата се разбиват. Чесънът и магданозът се режат на ситно и се добавят към яйцата.

Яйчената смес се добавя към месото и се разбърква добре. Добавя се брашното и солта и сместа се разбърква още веднъж.

С мокри ръце се правят топчета и се варят във вряща вода на порции, като всяка порция се вари по около 3 минути.

Сервират се топли.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар