Домашни брускети с крема сирене

Антония
Антония
Новак
22/09/2015
"Изискани брускети, с които да посрещнете скъпи гости "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 102
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки, които трябва да се опекат до златисто и от двете страни.

В отделна купа се смества сиренето и подправките.

Добре изпечените филийки се намазват със сместа, като по желание могат да се добавят сьомга или хайвер.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Магдалена Гроздева
Аз добавих и малко маслинова паста, станаха страхотни!
0
0