Яхния от заек

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
24/09/2015
"Заешкото месо е най-вкусно, приготвено на яхния, като тази, чиято рецепта ви предлагаме "
Приготвяне45 мин.
Готвене120 мин.
Общо165 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо26 196
  • Преглеждания за месеца929
  • Преглеждания за седмицата165
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на по-едри парчета, залейте го с вода и винен оцет и оставете да се маринова поне за 4 часа.

Извадете заешкото от маринатата и го посолете и поръсете с черен пипер. Запържете заешкото в масло заедно с нарязания лук.

Отново поръсете с малко сол, добавете дафинов лист, зрънца бахар, долейте вода и добавете доматите и оставете да се вари на тих огън. След това долейте виното, прибавете за пикантност 1 скълцана люта пиперка.

Поднесете яхнията със заек с малко нарязан магданоз.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар