Пълнозърнеста паста със зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
23/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо639
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете обелените и нарязани картофи за 5 минути, добавете пастата и варете, колкото е упоменато на опаковката.

Когато остават 5 минути до края на варенето, прибавете настръганото зеле. Междувременно загрейте зехтина и изпържете чесъна.

Добавете маскарпонето и горгонзолата, разбъркайте добре и махнете от огъня.

Отцедете пастата и добавете малко от водата към сместа със сирената. Смесете я с този сос, разбъркайте и поръсете с пармезан.

Практичен гевгир с подложка купа-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.39 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар