Вкусно готвено със свинско

29/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862811565
"Вкусно и още как - крехко свинско месце, дъхави подправки и бяло вино - направо се топи в устата "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 518
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и изпържете лука. Добавете чесъна и пържете още 1 минута, махнете от котлона.

Загрейте олиото и изпържете нарязаното на кубчета свинско месо. Извадете го от тенджерата и сипете вътре бялото вино.

Намалете огъня и варете 1 минута. Върнете лука и месото в тенджерата, прибавете доматите, бульона, дафиновия лист, ригана, солта и пипера.

Разбъркайте, сложете капака и сложете в умерено загрята фурна. Печете до пълно омекване на месото. Извадете от фурната и сложете тенджерата на загрят котлон.

Смесете брашното с водата и сипете в ястието, като непрекъснато разбърквате за 5 минути. Поръсете с магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар