Свински пържолки с праз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
29/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 883
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтин и изпържете пържолите от всяка страна. Извадете ги от тигана и оставете настрана.

Нарежете лука и го изпържете в същия зехтин, като добавите още малко, ако е необходимо. Добавете нарязания праз и гъбите и задушете за 10 минути.

Отцедете течността от тигана и сипете вътре виното. Разбъркайте и след малко добавете сметаната, горчицата, естрагона и малко сол.

Задушете за 2 минути и върнете пържолите в соса. Върнете и отцедената течност и задушете за 5-10 минути. Овкусете със сол и черен пипер и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виктория Бурова
Ще ги пробвам!
0
0