Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Свински пържолки в зелеви листа

Свински пържолки в зелеви листа

Aneliya ShishmanovaAneliya Shishmanova
Чирак
2518147
Свински пържолки в зелеви листа
Снимка: Aneliya Shishmanova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
6-8

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1.5 - 2 кг
  • зелеви листа - според броя на пържолите
  • универсална подправка - вегета
  • червен пипер
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • вода
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка свинска пържолка се завива в зелев лист.

Подредените в каления гювеч пържолки се поръсват с изброените подправки, добавят се олио и вода и се слагат да се пекат на 250 градуса в студена фурна.

След като заврат, фурната се намалява на 190-200 градуса и се забравят за около 120 минути.

Да ви е сладко! :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ivo
Ivo
Става и в йенски съд .
31.01.2017 13:36
Aneliya Shishmanova
Aneliya Shishmanova
Пържолките стават изключително крехки, горещо препоръчвам
08.03.2016 16:11
1