Начин на приготвяне
Мюслите се смилат в чопъра, за да станат на прах. След това се размесват с разтопеното краве масло. Получената смес се разстила на дъното на форма за торта и се прибира в хладилника 15-20 минути.
През това време изварата се пасира с прясното мляко, за да се получи крем. Той се нанася внимателно върху втвърдилия се блат и сладкишът се връща обратно на студено за още 20 минути.
През това време сладкото от круши се разбива. Ябълките се нарязват на полумесеци и се запичат с малко мед на фурна, след което се оставят да се охладят.
Когато и вторият слой на сладкиша се стегне, се намазва със сладко от круши. Отгоре се нареждат леко запечените ябълки. За финал се поръсва с канела и десертът се прибира в хладилника за още 5-6 часа.