Талиатели карбонара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
02/10/2015
"Емблематично ястие от Италианската кухня, което ще ви накара да се влюбите в Италия!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93 758
  • Преглеждания за месеца1232
  • Преглеждания за седмицата366
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете лука и чесъна във виното за 2-3 минути. Сварете пастата в подсолена вода.

Междувременно нарежете бекона на ситно и го прибавете към сместа с лука. Задушете за още 2-3 минути, докато беконът стане хрупкав.

В малка купа смесете сметаната, яйцата, пармезана и магданоза, овкусете ги със сол и черен пипер.

Отцедете сварените спагети и ги сипете в тигана, разбъркайте добре с бекона и гответе 1 минута.

Махнете тигана от котлона и бързо прибавете сместа със сметаната, върнете на котлона и разбъркайте интензивно. Сервирайте веднага.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Цветелина Стойкова
Страхотни!
0
0