Паниран дроб

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
04/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 613
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус.

Прибавете зехтина и лимоновия сок, разбъркайте добре, покрийте и сложете в хладилник за 2 часа. Отцедете.

Оваляйте в разбитите яйца и брашно и изпържете в силно загрято олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Радомира Михайлова
Стана хубав, само че аз използвах свински дроб :)
0
0