Пържоли с четири сирена

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пържоли с четири сирена1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Откакто открихме соса четири сирена, не се свеним за го използваме не само върху паста, но и върху всякакви видове месо"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 бр. пържоли
  • синьо сирене - 50 г
  • гауда - 50 г
  • козе сирене - 50 г
  • топено сирене - 50 г
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
  • зехтин
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените пържоли се измиват и подсушават, след което леко се начукват с чукче. Отъркват се с посочените подправки или други ароматни билки и се оставят да поемат от уханието им.

Изпичат се хубаво на скара от двете страни и веднага след това се поръсват със настърганите сирена. Нареждат се в съд и той се затваря с похлупак, за да се разтопят сирената.

Ако предпочитате сирената да са запечени, можете да вкарате ястието в предварително загрята фурна за няколко минути. Готовите пържоли се поръсват с наситнен магданоз и се сервират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: