Начин на приготвяне
Маслото разтапяме и си приготвяме тесто от изброените продукти.
Увиваме го в опаковъчно фолио и оставяме в хладилника за 2 часа.
Стегналото тесто за киш разточваме и поставяме в тава, което обхваща и стените.
Набождаме дъното с вилица и печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 25 минути.
В купа разбиваме яйцата, добавяме сметаната, подправките, настъргания пармезан, добавяме и нарязания на ситно магданоз.
Изваждаме тавата от фурната, на дъното подреждаме броколите, нарязаното на кубчета сирене Чедър, моцарелата разкъсваме и нарязаното на кубчета синьо сирене.
Сипваме яйчената смес, домата нарязваме на филийки и ги подреждаме отгоре, чушката на ленти и също поставяме отгоре.
Печем киша със сирене за около 30 минути.
Готовия киш четири сирена оставяме леко да се охлади преди сервиране.