Гарнитура с варен карфиол

Ася
Ася
Новак
16/10/2015
"Пържолата, рибата и пилешкото бутче са гарантирано по-вкусни, когато са поднесени с гарнитура от варен карфиол "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 841
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се измива и разделя на розички. Вари се в подсолена вода, докато омекне, заедно с морковите.

После се изваждат и към тях се добавят маслото, нарязаните кисели краставички и царевицата.

Всичко се обърква добре и се подправя със сол и черен пипер на вкус. Поднася се като гарнитура към кюфтета или други месни произведения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар