Гарнитура с варен карфиол

Гарнитура с варен карфиол

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Гарнитура с варен карфиол1 / 2
16/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Пържолата, рибата и пилешкото бутче са гарантирано по-вкусни, когато са поднесени с гарнитура от варен карфиол"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се измива и разделя на розички. Вари се в подсолена вода, докато омекне, заедно с морковите.

После се изваждат и към тях се добавят маслото, нарязаните кисели краставички и царевицата.

Всичко се обърква добре и се подправя със сол и черен пипер на вкус. Поднася се като гарнитура към кюфтета или други месни произведения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: