Наденички от дивеч

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Наденички от дивеч1 / 3
17/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
130 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"А тези домашни наденички са просто неустоими - честна готварска"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • свинско месо - 200 г, по - мазно
  • сърнешко месо - 500 г
  • диво прасе - 500 г месо
  • сланина - 150 г
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • мащерка - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • черва - говежди
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват на кубчета и се смилат с качествена месомелачка.

Получената кайма се овкусява с избраните подправки и се размесва добре. Оставя се така няколко часа, за да поеме от ароматните билки. Междувременно червата се накисват във вода и след това се изваждат.

После те се пълнят с кайма, като се завързват първо от едната страна, а в края на пълненето и от другата. Готовите колбаси от дивечово месо се пекат на скара и се поднасят с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: