Сос за дивеч

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Сос за дивеч1 / 2
02/02/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.

Необходими Продукти

  • мармалад - от шипки или малини 100 гр.
  • горчица - 1 с.л.
  • червено вино - 100 мл.
  • коняк - 50 мл.
  • сок - от сварени портокалови и лимонови кори
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава се сосът да не се разреди.

Посолява се на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: