Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Кекс»Домашен кейк с пъпеш

Домашен кейк с пъпеш

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Домашен кейк с пъпеш1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"При толкова неустоими предложения, нямате оправдания, за да не приготвяте вкусен и различен кейк всеки ден!"

Необходими Продукти

  • пъпеш - 450 г
  • захар - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 2 г
  • брашно - 450 г
  • яйца - 3 бр.
  • джинджифил - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пъпеша. Разбийте яйцата със захарта. Добавете пъпеша и малко пресен джинджифил. Пасирайте всичко.

Смесете с брашното и бакпулвера, разбъркайте много добре.

Прехвърлете сместа в намазнена форма и запечете в загрята на 190 градуса фурна за около 45 минути. Това е много вкусен и лесен домашен кейк.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
41
31
20
11
Дай твоята оценка: