Сьомга стек на грил тиган

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/10/2015
"Ето така обичаме да се глезим понякога - със сьомга стек, приготвен на грил тиган, непременно опитайте "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 005
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте сьомгата със смес от лимоновия сок, зехтина и розмарина. Покрийте ги и ги сложете в хладилник да се мариноват 15-20 минути.

След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Магдалена Гроздева
Каква е сметаната?
0
0