Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Сьомга стек на грил тиган

Сьомга стек на грил тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Ето така обичаме да се глезим понякога - със сьомга стек, приготвен на грил тиган, непременно опитайте"

Необходими Продукти

  • сьомга - 4 стека
  • розмарин - 4 стръка
  • лимонов сок - 4 с.л.
  • зехтин - 4 с.л.
  • За соса
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • копър - 100 г
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • сметана - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте сьомгата със смес от лимоновия сок, зехтина и розмарина. Покрийте ги и ги сложете в хладилник да се мариноват 15-20 минути.

След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
100 г ли е копъра наистина?
31.03.2022 01:35
Магдалена Гроздева
Магдалена Гроздева
Каква е сметаната?
09.02.2018 18:35