1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Ето така обичаме да се глезим понякога - със сьомга стек, приготвен на грил тиган, непременно опитайте"
- сьомга - 4 стека
- розмарин - 4 стръка
- лимонов сок - 4 с.л.
- зехтин - 4 с.л.
- За соса
- чесън - 4 - 5 скилидки
- копър - 100 г
- лимонов сок - 2 с.л.
- сметана - 50 мл
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Мариновайте сьомгата със смес от лимоновия сок, зехтина и розмарина. Покрийте ги и ги сложете в хладилник да се мариноват 15-20 минути.
След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него.
Коментари