Супа от тръбенка

Супа от тръбенка

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
03/12/2015
"Най-хубавата рецепта за гъбена супа ще откриете тук, а не в книга на Агата Кристи"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 014
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и почистват. Нарязват се на малки парченца. Лукът също се скълцва. Той се пуска да ври в подсолена вода /около 1.2 л/ с маслото. Щом омекне, се добавят и гъбите.

Когато и те се сварят, се включва и доматеното пюре. След десетина минути супата се подправя със счукания чесън и останалите подправки.

Накрая се маха от котлона и към нея се добавя горчицата. Разбърква се пак и се разсипва в подходящи съдове. Преди поднасяне се поръсва с листенца копър и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар