Печен суджук на фурна

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
26/10/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 350
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/.

Слагат се в съвсем оскъдно намазнена тава и се напръскват леко с вода.

Правят се разрези по тях и се пекат на загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Поднасят се със салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар