Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Суджук»Суджук на тиган със салата от булгур

Суджук на тиган със салата от булгур

Суджук на тиган със салата от булгур
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • суджук - 1 бр.
  • булгур - 1 ч.ч.
  • домати - 1 бр.
  • чушки - 1 бр. зелена
  • чушки - 1 червена
  • магданоз
  • олио - 1 с.л.
  • ябълков оцет - 1 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се грил тиган и печем суджука от двете страни до готовност.

Измит булгур се залива със студена вода и варим до готовност, докато се пукнат зрънцата.

Отцежда се и добавяме нарязан обелен домат, лентички зелена и червена чушка, ситно нарязан магданоз.

Добавя се олио, ябълков оцет и сол на вкус.

Разбърква се и сервираме салата с нарязана на кръгчета суджук. Лесна и вкусна вечеря!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: