Салата Викторио

ЕфросияЕфросияДжедай301
10/11/2010
"Свежа импровизация с риба тон, която всяка домакиня ще сложи с гордост на трапезата си "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 769
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставицата и я нарежете на кубчета. Половината домати нарежете на по-едри, а другата на по-дребни парчета. Намачкайте зелето леко със сол. В голяма чиния направете подложка от листата маруля.

Изсипете зелето, доматите (дребните), морковите, краставиците, царевицата и леко разбъркайте. Отгоре сложете риба тон, наредете няколко резена домат и няколко маслини.

Залейте салатата с дресинг от лимоновия сок, оцета и зехтина.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кулинар
кулинар
21.01.2011 18:10
Изглежда апетитно, но със сигурност има голямо разминаване в представите на предложилият тази рецепта за хомогенност на вкусовите възприятия, поради факта, че вкусът на консервираната риба тон е в пълен разрез с голямото водно съдържание в пресните краставици и домати и съчетанието им води единствено до неприятно усещане върху езика и небцето.
0
0