Яйца с бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
28/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 582
  • Преглеждания за месеца347
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • бекон - 200 гр.
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сипваме олиото и запържваме бекона, нарязан на тънко.

След като придобие приятен загар, се добавят и яйцата, като се стремим жълтъкът да остане цял.

Овкусяват се със сол и червен пипер.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар