Крем Фреш

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
01/11/2015
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 487
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • сметана - 1 ч.ч. 20 % масленост
  • мътеница - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изваждаме продуктите, които ще употребяваме, на стайна температура.

Изсипваме сметаната в стъклен буркан и добавяме мътеницата. Разбъркваме и покриваме буркана с кърпа.

Оставяме съда на стайна температура за 24 часа.

Готовият крем фреш съхраняваме в хладилник. Консумираме най-късно до десет дни.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стеф
Стеф
09.12.2015 20:38
А, от къде мога да си набавя мътеница? Не знам по магазините да се продава.
3
0