Крем Фреш

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
01/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • сметана - 1 ч.ч. 20 % масленост
  • мътеница - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изваждаме продуктите, които ще употребяваме, на стайна температура.

Изсипваме сметаната в стъклен буркан и добавяме мътеницата. Разбъркваме и покриваме буркана с кърпа.

Оставяме съда на стайна температура за 24 часа.

Готовият крем фреш съхраняваме в хладилник. Консумираме най-късно до десет дни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стеф
Стеф
А, от къде мога да си набавя мътеница? Не знам по магазините да се продава.
09.12.2015 20:38
3