Печена попара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Печена попара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Това е попара от съвсем ново поколение, която със сигурност ще трябва да опитате час по-скоро"

Необходими Продукти

  • стар хляб - 8 филии
  • масло - 1/2 пакетче, краве
  • зехтин - за намазване
  • сирене - 300 г
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • кашкавал - 100 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното на малка тавичка се намазва със зехтин и отгоре се разполагат натрошените филии хляб.

Те се поливат с прясното мляко и се оставят така 15 минути. След това към хляба се добавят натрошеното сирене и парченца от маслото.

Всичко се слага в загрята на 180 градуса фурна и се пече 15 минути. След това се поръсва с настърган кашкавал и се допича.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: