Начин на приготвяне
Месото се нарязва на много тънки парченца, почти прозрачни. Всяко парченце се посолява от двете страни и се поръсва с черен пипер. Приготвя се марината от оцета, виното и соевия сос.
Лимонът се изцежда и сокът се добавя в маринатата. Месото се слага в маринатата и се оставя в хладилника за 24 часа.
Половината от месото се слага в голяма дълбока чиния, полива се с половината зехтин. Лукът се нарязва на тънки шайби и половината от него се слага върху месото.
Копърът и магданозът се режат на ситно и с половината от тях се поръсва месото с лука.
Отгоре се слага останалото месо, полива се с останалия зехтин, поръсва се с останалия лук и останалия копър и магданоз. Украсява се с маслини и се сервира.