Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гурме предястие със свинско и круши

Гурме предястие със свинско и круши

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Гурме предястие със свинско и круши1 / 2
15/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
16

Необходими Продукти

  • круши - 2 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • синьо сирене - 150 г
  • свинско месо - 300 г филе
  • оцет - 1 с.л.
  • коняк - 1 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • рукола - 16 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушите се разрязват на осем парченца, дръжките и сърцевините се махат. Маслото се загрява и в него се запържват до златисто парченцата круши.

Добавя се оцетът, конякът и горчицата, всичко се разбърква внимателно и след минута се сваля от котлона. Оставя се настрана да изстине напълно.

Месото се нарязва на 8 тънки парчета, всяко парче се разрязва на половинки. Начукват се добре, за да станат тънки. Пекат се до златисто на 200 градуса.

Вадят се и се охлаждат. Във всяко парченце месо се слага 1 стрък рукола, малко синьо сирене и едно парченце круша. Навиват се, фиксират се с клечки за зъби и се сервират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: