Домашен кейк с белтъци

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
08/12/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 136
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват много добре със захарта на твърд сняг.

Към тях се прибавят начуканите ядки, портокаловите кори, смокините и фурмите.

Сместа се разбърква и към нея се прибавят прясното мляко и брашното, предварително пресято със бакпулвера.

Разбърква се много добре и кейкът се изсипва в кексова форма, намазана с мазнина поръсена с брашно.

Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 40 мин.

Опечен вече се поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар